0702 65 09 19 info@palperabyggab.se

Badrumsrenovering Norrköping

Snygga och trygga badrum Tel: 0702-65 09 19

 

Snyggt & tryggt – Vi bygger säkra badrum

Börjar det bli dags att renovera ditt badrum i Norrköping? Vi har under många år på ett framgångsrikt sätt hjälpt kunder i Norrköping med badrumsrenovering, fönsterrenoveringar och andra byggtjänster. Vill du ha ett badrum som är både snyggt och tryggt ska du välja oss. Det finns ett flertal skäl till att en badrumsrenovering måste bli 100 procent rätt utförd. Det är inte bara du själv som ska bli nöjd utan även ditt försäkringsbolag, vilka ofta ställer enormt höga krav idag. Det är få privatpersoner som klarar att leva upp till de normer som föreskrivs byggmaterial och tätskikt eller som klarar att kakla jämnt och snyggt på egen hand. Chansa inte utan ta hjälp av ett proffs från början istället. Det lönar sig i längden.

Vad du får när du väljer Palpera?

När du väljer oss tar vi hand om hela jobbet, från rivning av ditt gamla badrum till omdragning/reparation av rör, eldragning, uppbyggnad av stomme, tätskikt, kakling och den sista finishen där vi monterar belysning, badrumsporslin, möbler och armaturer. Du väljer vad du vill ha och vi gör jobbet.
Vi behärskar även att bygga eller renovera ett badrum med det snygga och smidiga ytskiktet microcement, där du även kan välja färg helt fritt.

Norrköpings snyggaste badrum

Vad som är ett snyggt badrum är givetvis subjektivt, det du tycker är Norrköpings snyggaste badrum håller kanske inte din granne med om. Hur som helst ser vi till att bygga det badrum som motsvarar just din dröm. Ett badrum måste både vara praktiskt och trivsamt och säkerligen är just badrummet den platsen du spenderar en hel del tid på morgonen. Ett badrum med bra belysning, smart förvaring och en skön dusch eller ett rymligt badkar bidrar garanterat till att du får en bättre start på dagen.

Planering för vardag och lyx

Planeringen är A & O vid en badrumsrenovering då det är svårt att ändra något i efterhand. Vår rekommendation är därför att tänka igenom hur du vill använda ditt badrum och om det finns någon detalj du skulle vilja lägga till. Vi hjälper dig gärna, visar exempel på vad vi har gjort tidigare och lyssnar till hur du vill kunna använda ditt badrum. Utifrån det utrymme som finns tillgängligt planerar vi ett badrum där utrymmet utnyttjas maximalt och säkerligen finns även plats för en och annan lyxdetalj som förhöjer slutresultatet. En regndusch kostar högst någon tusenlapp extra, så varför inte passa på nu när du ska renovera?

Vi har koll på marknaden

Om du känner dig osäker på vad du ska välja i form av material och utförande hjälper vi dig gärna. Vi vet vilka kakel, klinkers, våtrumsmattor och andra ytskikt som finns idag och vad vi tror skulle passa bra i ditt hus eller din lägenhet.

Badrumsporslin är i sig en hel vetenskap och det finns allt från klassiska vita modeller till mer moderna varianter i djärvare färger. Som ett generellt råd skulle vi dock säga att det är bra att välja relativt tidlös inredning i ditt badrum, särskilt om du tror att du kommer att sälja din bostad om några år. Ett nyrenoverat badrum höjer för övrigt värdet på bostaden, passa på nu så får du ut mer pengar sen.

Badrumsrenovering med BKR-auktorisering

BKR står för Byggkeramikrådet och är ett kontrollorgan som auktoriserar sina medlemmar för att se till att de jobbar enligt gällande normer. Vi är givetvis BKR-auktoriserade vilket ger dig extra säkerhet.
Vattenskador är mycket kostsamma och kan ställa till med problem som påverkar hela huset, inte bara badrummet.

Genom att välja ett BKR-auktoriserat företag minimerar du risken för att en vattenskada ska uppstå. När vi gör jobbet kan du känna dig trygg med att allt blir rätt gjort, oavsett om du väljer kakel eller våtrumsmatta i ditt badrum.


Vi har den utbildning som krävs för våtrumsarbeten och visar gärna våra behörighetsbevis. Vi använder oss av branschgodkända produkter och konstruktioner och vi tar emot BKR:s länskontrollanter med öppna armar när de vill ta en titt på något av våra jobb. Öppet, ärligt och rätt gjort – det är så man bygger ett företag som håller. Beställ din badrumsrenovering i Norrköping från oss redan idag. Vill du jämföra offerter först? Inget problem! Fyll i formuläret längst ner på den här sidan för att få en offert från oss.

PROFFS PÅ BADRUMSRENOVERING

Vi ser till att du får det badrum du drömmer om, utfört enligt konstens alla regler. Genom att vi är kvalitetssäkrade via BKR (Byggkeramikrådet) kan du känna dig trygg med att jobbet utförs enligt gällande normer.

Det sker under ytan

Det viktigaste i ett badrum är faktiskt det som händer under ytan. Snyggt kakel i all ära, men utan en stabil stomme, rätt utförd rördragning och korrekt inkopplad el kommer ditt badrum inte vara mer än ett snyggt utrymme som du inte kan använda. Underarbetet måste bli 100 procent rätt när man bygger ett badrum, annars är risken stor att det uppstår problem senare. Slarviga rörinstallationer kan ge vattenskador.

Byggfusk i balkar och plattor under kaklet kan ge upphov till sprickor. En enda miss i eldragningen kan leda till säkringsfel eller än värre att ditt badrum blir livsfarligt att använda. Vatten och el i kombination hör till det farligaste vi har i hemmet. Kök och badrum är därför två platser där man absolut inte får slarva. När du anlitar oss för din badrumsrenovering i Norrköping kan du alltid känna dig trygg.

Vi ser till att allt som görs följer gällande normer och att du får ett nytt badrum som kommer att hålla under lång tid framöver. Det skulle aldrig falla oss in att slarva – Vi är måna om våra kunder och vill att du ska bli nöjd och få ett bekvämt och säkert badrum som ger dig en bättre vardag – en oas där du kan koppla av. Vill du få referenser från någon av våra tidigare, nöjda kunder? Hör av dig till oss så fixar vi det.

Ytmaterial och badrumsporslin av god kvalitet

Precis som vi alltid gör när vi arbetar med högkvalitativa material i underskikt och tätskikt när vi bygger badrum, rekommenderar vi att välja kakel, klinkers eller våtrumsmatta från riktigt bra leverantörer. Genom att välja kvalitetsmaterial kommer du att ha glädje av ditt badrum under en längre tid. Ett billigt handfat är sällan billigt om man ser till hela dess livslängd. Det brukar snabbare bli repigt eller råka ut för att småflisor lossnar, vilket gör det svårare att hålla riktigt rent i badrummet. Samma sak gäller kakel. Det billiga kaklet eller klinkers med häftigt tryck bleks snabbt eller blir slitna när du går på dem.

Investera i ett badrum som håller måttet

Av samma anledning som vi råder våra kunder att investera i vissa kvalitetsprodukter vid badrumsrenovering, ger vi rådet att hålla en relativt neutral färgskala på väggar och golv. Det är mycket enklare att uppdatera badrummet med textil och inredningsdetaljer eller att måla om dörrarna på badrumsmöblerna, än att kakla om hela badrummet.

Ett annat smart knep som många brukade utnyttja förr var att halvkakla, det vill säga att kakla den nedre delen av badrummet och lämna den övre delen fri. Du kan då måla väggen ovanför och på så sätt lätt uppdatera ditt badrum när du tröttnar på den nuvarande färgen. Är du osäker på vad som passar? Vi visar gärna exempel på tidigare jobb som du kan ta inspiration ifrån.

Bygg ut och renovera med Palpera

Vi är ett auktoriserat byggföretag som säkerställer att du får kvalitetstjänster när du anlitar oss. I vårt team har vi även ett gäng duktiga byggare som hjälper oss med både badrumsrenoveringar och andra byggprojekt. Är det dags att bygga ut för att få lite mer utrymme? Eller vill du förändra din planlösning för att huset ska kännas öppnare och mer modernt? Vi bistår dig mer än gärna. Vi kan hjälpa dig med allt från att bygga ut ditt hus i vinkel till att ge dig en halv våning till i ditt enplanshus genom att bygga ut vinden.

En ny terrass eller balkong ger dig härligt extrautrymme utomhus för att bättre kunna njuta av den svenska sommaren. Med takfönster eller nya större fönster på bostadsplanen får du bättre ljusinsläpp och en helt ny känsla av rymd. Specialbyggda hyllor, finsnickerier i kök eller badrum? Det fixar vi självklart också. Välj oss när du söker en trygg partner för badrum, golv- och byggtjänster i Norrköping.

Lång erfarenhet av badrumsrenovering

Palpera är specialister på att erbjuda privatpersoner och företag totalentreprenad inom byggnation. Vi har lång erfarenhet av badrum, kakel och golvläggning och du kan alltid känna dig trygg när du väljer oss för din badrumsrenovering i Norrköping. Vi åtar oss såväl stora som små entreprenader. Vi arbetar hårt för bästa tänkbara resultat och respekterar alltid bestämda tidsplaner.

Professionella byggentreprenörer

Palpera startade verksamheten år 2000 och har med tiden utvecklats till ett renodlat byggentreprenadföretag. Företaget drivs av Joacim Sundberg som har lång erfarenhet och breda kunskaper inom allt som har med byggbranschen att göra. Genom åren har vi skaffat oss många nöjda och återkommande kunder. Fråga oss gärna om referenser – nöjda kunder är alltid den bästa reklamen.

Vår bas är i Norrköping och vi utför arbeten i närområdet. Våra arbeten är av högsta kvalitet inom alla sektorer när det handlar om bygg och renovering och dessutom gör vi kompletta våtrumsarbeten. Vi följer de regler som är uppsatta av BKR (Byggkeramiska rådet) samt PER:s (PlattsättningsEntreprenörers Riksförening) etiska regler. Vi har även professionella anläggare av ytskiktet microcement, detta kan du läsa mer om här.

Vi tar det övergripande ansvaret

Palpera anlitar du för allt inom bygg och entreprenad. Små arbeten och kompletta entreprenader från samma leverantör – vi fixar det. Vi tar alltid ett övergripande ansvar och står för såväl planering som utförande. När vi tar ett uppdrag som byggherre gör vi alltid detta i samarbete med godkända underentreprenörer inom el, VVS och andra områden. Vi tar uppdrag från såväl privatpersoner som företag. När vi är färdiga med ett arbete utfärdar vi alltid ett kvalitetsdokument med garanti.

Fyll i formuläret nedanför för att begära en offert på badrumsrenovering i Norrköping idag!

adress

Annelundsvägen 4
605 91 Norrköping

Öppet

Måndag – Fredag 07.00 – 16.00

E-post

info@palperabyggab.se